Šta su nomad ture

ZAŠTO NOMAD?

Putovanje sa Nomadom znači druženje, zabava i avantura, kao i sigurnost koju donose grupna putovanja. Naša iskustva stečena putovanjima kroz Srbiju takođe osiguravaju da vaš odmor bude dobro osmišljen i planiran kako bi maksimalno iskoristili prirodne blagodeti naše prelepe zemlje.

Pronađite idealan put. Srbija čeka da otkrijete njenu lepotu, pa krenite i Vi sa nama. Ako sanjate i maštate da imete autentičnu srpsku avanturu, turneja Nomad je jedan od najboljih načina da to postignete.

Lepota Srbije inspiriše, impresionira i oduševljava svoje polaznike. Zato, organizujemo i planiramo sve za Vas u nameri da se slobodno opustite i uživate u ikonografiji srpskog sela.

ŠTA SU NOMAD TURE?

Naše uverenje je da se ne radi samo o dolasku na odredište, već o ukupnom iskustvu koje tura nosi sa sobom. Putujemo zajedno, jedemo zajedno, učimo jedni od drugih, formiramo snažan tim, pružamo podršku jedni drugima. Naši vodiči su puni entuzijazma i uvek se trude da Vas kroz izazove nasmeju i učine srećnim.

Za uspešnu ekspediciju, sve što nam treba je prostor ispod zvezda i Vaša spremnost da se pridružite i očekujete neočekivano.

Tipičan dan na turneji počinje kada se sunce popne. Mi živimo na vremenskom planu prirode i koristimo dan što je moguće više. Spavamo u krevetima, ali i u šatorima, pod vedrim nebom. Uživamo u prirodi, zvucima koji nas okružuju, razgovaramo o raznim temama, miris domaće hrane je u vazduhu…


KOJI JE POGODAN TRENUTAK DA KRENETE NA NOMAD TURU?

Prosečna starost naših kampera je od 5 do 12 godina. Naše ture, zimske i letnje, imaju maksimalno 12 do 15 polaznika. Polaznici imaju slične vrednosti i interesovanja. U skladu sa tim od roditelja molimo za više informacija o detetu, specifičnostima u vezi zdravstvenog statusa, psiholoških, socioloških specifičnosti, a što će znatno poboljšati jedinstvenost i složnost polaznika u grupi.


GDE SMO SMEŠTENI

Tura u seoskim domaćinstvima nudi mogućnost uživanja u udobnosti kreveta. Na svim našim turama nastojimo da obezbedimo smeštaju u dvokrebetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama, sa kupatilima, toplom vodom. Nošenje sopstvenih peškira obaveza je polaznika, obzirom da to nije uvek obezbeđeno.

Na svim našim turama, pored smeštaja, nudimo i kampovanje. Kampovanje daje slobodu detetu da ‘’pravi’’ svoju malu kuću svako veče. Dušeke za spavanje, vreće, jastuke , obezbeđujemo mi. Ono za šta nismo odgovorni je ‘’ majka priroda’’. Šatori koji se podignu i uklanjaju po kiši imaju ‘’lošu naviku’’ da budu mokri.


NOMAD VODIČI

Uspeh ili neuspeh bilo koje ture u velikoj meri zavisi od vodiča ture. Imajući ovo na umu, regrutujemo i obučavamo naše vodiče. Svi naši vodiči imaju važeće sertifikate prve pomoći, najmanje B kategoriju vozačke dozvole. Prednost dajemo mladim ljudima koji prolaze kroz različite testove i na turneju odlaze putem ispita pre svake ture. Naši vodiči se i individualno usavršavaju kako bi poboljšali kvalitet svojih usluga koje pružaju.